UPOZNAJTE BLACK ANGUS
Priča o Black Angus mesu počinje u Škotskoj, gde su nastali prvi preci ove rase goveda. U 19. veku, tačnije tokom perioda Industrijske revolucije, govedar Dejvid Bafan započeo je svoj rad na stvaranju nove rase goveda.
Homemade black angus beef tartare. Za tatar biftek, najvažnije je dobro meso! Na #funanddining radionici korišćen je @blackangusforte biftek vrhunskog kvaliteta koji smo začinili žumancetom od prepelice, a sve to na kraju poslužili na crostinima sa homemade aromatičnim puterom Recept možete pronaći na https://www.mytastypot.com
Priča o Black Angus mesu počinje u Škotskoj, gde su nastali prvi preci ove rase goveda. U 19. veku, tačnije tokom perioda Industrijske revolucije, govedar Dejvid Bafan započeo je svoj rad na stvaranju nove rase goveda.
Na listi restorana koji služe naše proizvode je i čuveni “Nachos” u Strahinjića Bana 66a u Beogradu. Ovaj restoran...
Burger od junećeg mesa rase Black Angus je postao sinonim za vrhunski burger. S toga ne čudi što nam je upućen poziv za učešće