BLOG

BLACK ANGUS BY FORTE POTVRDA ISPRAVNOSTI PROIZVODA​

HACCP sertifikat je potvrda kojom garantujemo kvalitet i ispravnost svih naših proizvoda po standardima EU.

Šta je HACCP?

HACCP je sistem bezbednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli potencijalnih bioloških/mikrobioloških, hemijskih i fizičkih opasnosti kojima su izložene sirovine, mogućih opasnosti pri rukovanju, proizvodnji, distribuciji i konzumiranju krajnjeg proizvoda. Njegova primena podrazumeva poštovanje standardnih operativnih procedura i uputstava kojima se smanjuju rizici po bezbednosti hrane.

NAJNOVIJE

UPOZNAJTE BLACK ANGUS

Priča o Black Angus mesu počinje u Škotskoj, gde su nastali prvi preci ove rase goveda. U 19. veku, tačnije tokom perioda Industrijske revolucije, govedar Dejvid Bafan započeo je svoj rad na stvaranju nove rase goveda.

Tex-Mex uz Black Angus burgere

Na listi restorana koji služe naše proizvode je i čuveni “Nachos” u Strahinjića Bana 66a u Beogradu. Ovaj restoran...

Black Angus by Forte na Festivalu burgera u Beogradu

Burger od junećeg mesa rase Black Angus je postao sinonim za vrhunski burger. S toga ne čudi što nam je upućen poziv za učešće