Black Angus by Forte na Festivalu burgera u Beogradu

Burger od junećeg mesa rase Black Angus je postao sinonim za vrhunski burger. S toga ne čudi što nam je upućen poziv za učešće na prvom Festivalu burgera u Beogradu. Prepoznati smo kao proizvođač sa renomeom u segmentu premijum junećeg mesa rase Black Angus, koje je u svetu deklarisano kao broj 1 meso za burgere.

Priprema naših burgera poverena je Travis Meeks-u iz SAD, BBQ chef-u iz Sent Luisa, koji je priredio pravi gastronomski spektakl i otkrio par trikova za pripremu ukusnih burgera na tradicionalni američki način.

Ko nije bio na Festivalu da proba naše burgere, neka ne očajava. Vakumirane i upakovane možete poručiti preko našeg veb sajta ili pozivom na brojeve telefona +381 63 360 399; +381 63 609 973.

Minimalna količina za dostavu naših Burgera na željenu adresu je 10 komada, a za meso 3kg. Porudžbe primamo od 9-16h, isporuka sutradan do 16h. Isporuka se vrši samo na teritoriji užeg centra Beograda.

NAJNOVIJE

UPOZNAJTE BLACK ANGUS

Priča o Black Angus mesu počinje u Škotskoj, gde su nastali prvi preci ove rase goveda. U 19. veku, tačnije tokom perioda Industrijske revolucije, govedar Dejvid Bafan započeo je svoj rad na stvaranju nove rase goveda.

Tex-Mex uz Black Angus burgere

Na listi restorana koji služe naše proizvode je i čuveni “Nachos” u Strahinjića Bana 66a u Beogradu. Ovaj restoran...

Black Angus by Forte na Festivalu burgera u Beogradu

Burger od junećeg mesa rase Black Angus je postao sinonim za vrhunski burger. S toga ne čudi što nam je upućen poziv za učešće